Pečlivě vybraná směs rumů z Guatemala a Belizé, které odděleně zrály 2 - 3 roky v dubových sudech po bourbonu. (nezaměňovat s metodou solera, ktará se v Guatemale hojně používá) Následně jsou ještě v nesmíchaném stavu, tedy odděleně, transportovány do Francie, oblast Cognac, do malého městečka Ars v samém srdci regionu Cognac, části zvané "Grande Champagne " kde je namíchají odbornící / blandeři zabývající se po generace destilací a mícháním světoznámích Cognaců. Zde zrají již ve finální směsi cca 1 rok v sudech po Cognacu " Pierre Ferrand
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rumy a rumové likéry |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.303 kg |
| EAN: | 3460410529909 |
| #ZALOHA_ZA_BASUUU: | 0 |
| Velikost: | 0.7 l |
| EAN :: | 3460410529909 |
| Alkohol v %: | 42 |
| Měrná jednotka: | l |
| Měrný poměr: | 0.7 |
| Přepravka velikost: | 0 |
| Výrobce: | MAISON FERRAND ARS |
| Záloha cena: | 0 |
| Země: | Guatemala |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
